Nega obraza

Pravilna nega obraza je ključ do lepe polti in zdrave kože. V našem salonu se po natančne pregledu kože odločimo za nadaljnje postopke nege.

DIAMANTNI PEELING

Diamantni piling je postopek mikrodermabrazije, kjer postopoma in kontrolirano luščimo povrhnjico z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami ter vakumom, ki med izvajanjem posega odstranjuje odmrle kožne celice. S tem  pa pospeši mikrocirkulacijo in obnavljanje kože. Diamantne glave različnega premera in z različno debelino diamantnega granulata omogočajo kontrolirano luščenje.

Z mikrodermabrazijo dosežemo, da se tvorijo nove celice v povrhnjici, stimulirata se kolagen in elastin z čemer se izboljša  struktura kože. Če se postopek izvaja bolj intenzivmo, na gubah ali brazgotinah, lahko dosežemo učinkovito izboljšanje njihovega izgleda. Povrhnjica postane gladka in dovzetna za sprejem aktivnih substanc. To je najvarnejši in najbolj učinkovit način za mehansko obnovo kože.

Po pilingu z diamantnimi brusi apliciramo serume z ultrazvokom. Spodbudita se presnova in cirkulacija krvi, aktivira se nastanjanje celic, kar vodi tudi k dobri preskrbi kože s hranilnimi snovmi – koža je lepa, gladka in napeta. Na koncu kožo osvežimo s toplo-hladno funkcijo (knajpanje).

POSTOPEK  SE PRIPOROČA

- vsem tipom kože, ki želijo svež, bleščeč ten – predvsem priporočljivo je postopek izvesti pred nego kože, kajti tako bodo aktivne substance v kremah, serumih, ampulah in drugih kozmetičnih proizvodih učinkoviteje delovale.

- pri kožah po aknah, kjer je navzoče prekomerno poroženevanje

- v boju proti staranju kože, saj nam omogoča tretirati  posamezne gube

- kožam, kjer so prisotni pigmentni madeži

PRIPOROČENI TRETMAJI:

- Za osvežitev obraza zadošča 3-5 terapij vsak mesec

- Pri zdravljenju aken je potrebno izvesti več ponovitev, to je od 9-10 (odvisno od stopnje aken)

- v boju proti staranju vsak teden 5krat zapored

- pri pigmentnih nepravilnostih  tedenske ponovitve odvisno od stanja kože

PO TRETMAJU:

Koža je 1-2 uri po posegu rahlo občutljiva in včasih nekoliko pordela. Več dni po posegu se ni priporočljivo izpostavljati soncu. Pomembno je tudi, da do naslednjega dne ne nanašate ličil.

Pedikura

Žal se na noge spomnimo šele ko nas zabolijo. Pa ne bi bilo potrebno, da sploh pride do tega.

Pri nas poskrbimo za težave kot so odtiski, kurja očesa, vraščeni nohti…in tako po 60 minutah odidete brez bolečin. Po želji lahko nohte tudi nalakiramo. Posebna pozornost pa je pri nas namenjena negi stopal SLADKORNIH BOLNIKOV.

- specialna pedikura (kurja očesa, vraščeni nohti…)

PLAZMA

Je naprava, ki ima zelo širok spekter aplikacij in se uporablja izključno za estetske namene.

Načelo delovanja BEAUTY TECK je mogoče pojasniti na nasljedni način: razlika v napetosti med kožo in konico naprave proizvaja majhen električni lok, ki ga regulira vgrajena centralna procesna enota.

Z napravo (BEAUTY TECK-PLAZMA) so rezultati vidni takoj. Je pa zelo pomembna nega naslednjih nekaj dni, stranki se svetuje nega kot po močnejših pilingih ali tetovažah. Nega po postopku je na splošno pomembnejša od samega postopka.

Z PLAZMO ODSTRANJUJEMO:

-Benigne tvorbe, fibrome, moles…

-Starostne pigmentacije

-Manjše kapilare

-Ksantalazme

Solne terapije

Solna terapija je način čiščenja dihalnih poti s pomočjo vdihavanja in izpostavljanja  telesa suhemu aerosolu medicinske soli  (99,9% NaCl) v solnih sobah (haloterapija). Je moderna verzija SPELEOTERAPIJE (zdravljenje dihalnih in kožnih bolezni v naravnih solnih jamah in rudnikih). Terapije v solnih sobah so popolnoma naravne, klinično preizkušene in imajo odlične rezultate  pri težavah na področju dihal.

S pomočjo generatorja (medicinske naprave, ki v terapevtski prostor solne sobe sistematično vpihava suh aerosol  soli) v prostoru ustvarimo atmosfero, ki je po osebnosti soli v zraku močnejša od atmosfere v naravnih solnih jamah, rudnikih in ob morju. Zaradi fizikalnih in kemičnih lastnosti ima suh aerosol soli odličen vpliv na sluznico dihalnih poti. Sluznica se očisti oblog in okrepi ter tako zaščiti telo pred virusi, bakterijami in drugimi dejavniki iz okolja, ki bremenijo naš imunski sistem.  Močna in čista sluznica je prvi korak do zdravih dihalnih poti.

Obisk solne sobe je pravo doživetje za telo in duha. Čarobnost solne sobe in moč soli je lahko lepo darilo utrujenemu telesu. Lahko jo podarite sebi ali kot darilo vašim najbližjim v obliki darilnih bonov, ki jih lahko naročite ali dobite v našem salonu.